Harmonie St. Gerardus

WELKOM OP DE WEBSITE VAN
HARMONIE ST. GERARDUS HEKSENBERG

Koninklijke Onderscheiding voor Paul Haenen

Zaterdag 31 oktober heeft Paul Haenen uit handen van locoburgemeester Peter van Zutphen een Koninklijke Onderscheiding ontvangen voor al zijn verdiensten die hij voor de harmonie en ook voor Voetbal Vereniging Sporting Heerlen heeft gedaan.

De Gemeente Heerlen heeft hiervan een korte video gemaakt.
Bekijk ook het foto-album op deze website.

Nieuwe Pauk

Op maandag 12 oktober heeft onze paukenist Paul Haenen uit handen van Erik Janssen van de firma Zilverzand Exploitatie Beaujean B.V. een hele mooie 4e pauk mogen ontvangen. Dit ter gelegenheid van zijn 60 jarig jubileum en nog als cadeau voor de harmonie vanwege het 80 jarig bestaan. Wij zijn de firma Zilverzand Exploitatie Beaujean B.V. zeer erkentelijk voor deze mooie geste.

Live Stream Concert 18 oktober - GEANNULEERD

Helaas hebben we door de aangepaste coronamaatregelen moeten besluiten om ons concert uit te stellen tot een nader te bepalen datum.
Indien U reeds een reservering heeft gedaan zult u het bedrag terug ontvangen op uw rekening.

Protocol Hervatten repetitie's

Het protocol dat wij hanteren tijdens onze repetitie's ivm de coronacrisis is hier te vinden:

Bekijk protocol

Xavier Scheepers nieuwe dirigent harmonie St. Gerardus

Met ingang van april is Xavier Scheepers benoemd tot dirigent van Harmonie St. Gerardus. Hij volgt hiermee interim dirigent Rob van der Zee op.
Als vereniging zijn we zeer verheugd en zien we uit naar een fijne samenwerking.

Meer informatie over Xavier kunt u lezen op deze pagina.