Harmonie St. GerardusHeksenberg-Heerlen

Actualiteiten

Herfstconcert

Maanden van voorbereiden, starten met repeteren, stoppen met repeteren. Hopen dat iedereen gezond blijft... Maandagavonden elkaar ontmoeten via ZOOM. Maar nu is het eindelijk zo ver! De  harmonie zal zaterdag 13 november haar eerste concert geven onder leiding van onze nieuwe dirigent Xavier Scheepers.

Wij nodigen u van harte uit in het Corneliushuis te Heerlerheide.

Kaarten zijn te reserveren via info@harmoniegerardus.nl en kosten € 5,- per stuk.

Voor dit concert hanteren wij de toegangsregels van de overheid en het RIVM. Vergeet uw corona QRcode niet.

Gerardusdag 2021

Zaterdag 16 oktober j.l. hebben wij gespeeld in de Heilige Mis en aansluitend een gezellige feestavond gehad waarbij we Guus Mengelers hebben gehuldigd vanwege zijn 50 jarig lidmaatschap bij onze verenging.
Het was fijn om dit weer met zijn allen te kunnen vieren.

Kindercommunie 2021

Zondag 26 september waren wij aanwezig in de kerk waar de kinderen, na maanden uitstel, hun eerste heilige communie mochten ontvangen.
We hebben de communicanten begeleid naar de kerk en ook gespeeld tijdens de mis. Voor ons het eerste optreden in een hele lange tijd. En wat was dit ontzettend fijn.