Vriendenloterij

Steun Harmonie St. Gerardus en speel mee met de vriendenloterij, de loterij die vrienden zo speciaal maakt! Speel mee voor Harmonie St. Gerardus en maak elke maand kans op vele prijzen!

De VriendenLoterij is de loterij met een clubhart. Veel mensen spelen mee voor hun eigen club en maken elke maand kans op duizenden prijzen. Op deze manier kunt u ook meespelen voor Harmonie St. Gerardus! Meespelen voor onze harmonie is heel eenvoudig. Ga naar www.vriendenloterij.nl of neem telefonisch contact op via 0900 – 300 1400 en bestel uw loten! Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct Harmonie St. Gerardus.

Een lot kost € 13,25 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus. De Jackpotbonus is geen onderdeel van de 13e en 14e trekking. De loten in de 13e en 14e trekking kosten dan ook € 12,75. Elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om onze harmonie te steunen is bijna niet mogelijk.

Bestel dus snel uw loten en speel deze maand nog mee!